Chokolade uden kompromis – Fri for allergener, fuld af smag
Om Safe Food
Hos Safe Food er det vores mission at skabe tryghed for alle der lever med fødevareallergier. Vi tilbyder chokolade, som er produceret helt uden mælk, nødder, gluten og soja, så du kan nyde chokolade uden bekymringer. Vores produkter er nøje udvalgt fra fabrikker hvor der tages ekstra forholdsregler for at sikre, der ikke er spor af allergener. Hos Safe Food handler det om at gøre livet lidt nemmere og tryggere for alle med fødevareallergi.
Disclaimer
Hos Safe Food er tryghed og gennemsigtighed af højeste prioritet. Vi vælger vores leverandører med stor omhu og sikrer, at de overholder strenge krav til allergivenlig produktion. Alle oplysninger om ingredienser og allergener stammer fra vores leverandører. Safe Food kan ikke holdes ansvarlig for fejl i producenternes deklarationer.
Vi anbefaler altid, at du læser ingredienslisten grundigt og kontakter os hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget. Din sikkerhed er vores vigtigste fokus.
Chokolade uden kompromis – Fri for allergener, fuld af smag
Min historie
Mit navn er Jeanette Thaarup, og jeg er stifteren af Safe Food. Med to drenge med alvorlige fødevareallergier har jeg på egen krop oplevet de udfordringer, der følger med at håndtere fødevareallergi. Nærlæse varedeklarationer, huske epi-pen, lave og medbringe alt selv, angsten for reaktioner og meget mere.
Min yngste søn elsker chokolade, men det er oftest en kæmpe udfordring at finde uden spor af mælk og nødder. Den evige søgen efter chokolade og andre lækre produkter er endnu en komplikation oveni mange andre komplikationer i et liv med svær fødevareallergi. Det var altid helt tilfældigt om man finder en kampagnevare i supermarkederne, som ens børn kunne tåle. I flere år har jeg drømt om at gøre chokolade nemt tilgængeligt for fødevareallergikere. Derfor besluttede jeg mig for at starte Safe Food, hvor jeg importerer chokoladeprodukter og andre snacks, der er sikre for de fleste – fri for mælk, nødder, gluten og soja.
Min vision er at gøre det nemmere og tryggere for danskere med fødevareallergier.
